Вашите отзиви

Тук ще откриете мнения на част от клиентите на Адвокатска кантора "Христанова и Христанова".
Те вече ни се довериха. Направете го и Вие!

"Като ръководител на транспортна фирма няколко пъти съм  се обръщал за съдействие към адвокат Пламена Христанова. Препоръчам я на всеки, който има нужда от компетентен правен съвет и помощ  при решаването на възникнали въпроси и казуси в сферата на международния транспорт. Тя е професионалист, който заслужава доверие."

РОСЕН МИТЕВ

''ЕР 2 ТРАНС'' ООД, гр. Велико Търново

"Изразявам огромното си удовлетворение от работата на адвокат Ганка Христанова. Задълбочена, аналитична и компетентна. Работи с разбиране и съпричастност, има развито чувство за справедливост. Довежда нещата до успешен край. С честно отношение към клиента, вярвам й безрезервно. Пожелавам успех на нея и на дъщеря й- адвокат Пламена Христанова, която работи с хъса на своята майка и с нейното чувство за отговорност."

ЙОРДАНКА АТАНАСОВА

гр.Велико Търново

"Благодаря на екипа на адвокатска кантора Ганка и Пламена Христанови за проявените професионализъм, всеотдайност, безукорност и коректност при решаване на проблемите, за които съм търсила съдействието им. Препоръчвам ги горещо!"

ХРИСТИНКА ФИЛКОВА

гр.Велико Търново

"Преди повече от 10 години по препоръка на мои познати упълномощих адвокат Ганка Христанова да ме представлява по дело. Останах възхитена от професионализма и отговорното й отношение. Оттогава тя е моят адвокат. Обича професията си и работи безупречно. Почтен и достоен човек. Поклон!"

ТОНЯ ПЕТКОВА

гр.Сухиндол

"Благодарна съм на адвокат Ганка Христанова за вниманието и себеотдаването при решаване на проблемите, с които съм я ангажирала. Тя е мой адвокат от много години. По водените от мен дела проучва всичко подробно и в дълбочина и полага много усилия за успешното им приключване. С удоволствие ще ползвам услугите на кантората и занапред."

ВАЛЕНТИНА ГАНЧЕВА

гр.Стражица

"Силно препоръчвам услугите на адвокат Пламена Христанова. Отлично подготвен юрист с доказана лоялност към своите клиенти."

РУМЕН РАШКОВ

гр. Велико Търново

"Адвокат Ганка Христанова е наш правен съветник от много години и в работата на всички създадени от нас търговци - ЕТ, ООД/ЕООД и АД. Отличава се с висок професионализъм и морал, всеотдайност, коректност и толерантност. Винаги се отзовава безусловно, независимо по кое време на денонощието я безпокоим. Ценните съвети и подкрепата й в критични за нас ситуации ни карат да се чувстваме спокойни и защитени. Огромна благодарност за всичко това!"

ЕЛМИРА КОЖУХАРОВА

Мениджър

Изпратете ни вашия отзив